За нас

SAVIO е бранд италиански козметични продукти с изцяло нова философия и концепция в сектора на здравето и красотата. Базирани на натуралната козметика в хармония с природата, продуктите са изработени в "Laboratori Natura & Benessere" Италия и предлагани в България от NATURALE Ltd, модерна и просперираща компания, специализирана в индустрията на козметични продукти, получени от суровини от естествен произход.
Иновативните формули на марката SAVIO са в съответствие с последните световни тенденции в биотехнологиите и имат репутация на постижения с изключителни качества, които причисляват марката към едни от най-висококачествените натурални козметики в света.

Лабораторията на SAVIO създава уникална и разнообразна палитра от специална козметика, която действа по естествен начин, като овлажнява кожата, защитава я от слънце, вятър и бактериални инфекции и я запазва мека и нежна. Козметиката на SAVIO влияе върху стареенето на кожата и осигурява необходимите хранителни вещества и витамини за поддържането на оптималния хидробаланс, така че да запази младежката си жизненост и красота.

СЪСТАВКИ

Продуктите с марката SAVIO се изработват на базата на естествени растителни съставки, работещи в хармония с организма заради съдържанието на минерални вещества, микроелементи и натурални етерични масла/ билкови екстракти/ и притежаващи мултифункционално действие с лечебен и козметичен ефект.

В своите формули SAVIO използва съставки като алое вера, маслина, пшеница и редица полезни билки, които са култивирани чрез органично земеделие, ръчно събирани и биологично сертифицирани. Всички съставки на продуктите SAVIO са с гарантиран произход, доказано качество и срок на годност.
Една от основните суровини използвани от марката е алое вера, която се смята за кралицата на лечебните билки с над 100 лечебни съставки и едно от най -полезните растения, с които ни е дарила природата.
Освен алоето, друга основна съставка в продуктите с марка SAVIO е маслиновото масло. Омир наричал маслото от маслини “течно злато”, тъй като маслиновото масло съдържа в себе си всички видове разтворими витамини, ценни микроелементи, фитостероли, фосфолипиди и екстракти. Бързо прониква в кожата и подкожните тъкани. Маслиновото масло действа като антиоксидант, омекотява и освежава кожата, предпазва я от изсушаване, а витаминния му състав има регенериращ ефект и предотвратява появата на бръчки. Използва се и като обезболяващ продукт при ухапвания от пчели или оси.

В повечето продукти с марката SAVIO са вложени и 100% натурални пчелни продукти и най-вече прополис/ пчелен клей/, който има доказани антибактериални, противогъбични, противоплесенни и противовирусни свойства.

100% КАЧЕСТВО

Извънредно високото качество на козметичните продукти SAVIO е гарантирано с директен контрол на целия продуктов цикъл - от засаждането на растението до финалния резултат.

В лабораториите се поддържа хигиена на най-високо ниво, всички продукти се подлагат на микробиологични изследвания, тестват се клинично и отговарят на изискванията на международния екологичен стандарт, като са ориентирани към постигане на максимална безвредност за околната среда.

Производителят е сертифициран съгласно UNI EM ISO 9001 и има редица международни и национални сертификати, между които престижния сертификат на ECOGRUPPO ITALIA.
Продуктите на марката SAVIO ви даряват със силата на природната козметика, като обединяват дискретен лукс и ефективни формули. Натуралните им и висококачествени съставки даряват сетивата ни с нежни аромати и текстури и осигуряват грижата, от която всяка кожа се нуждае, за да изглежда жизнена и млада!