Блог

.

Коледа е времето в годината, когато всички отваряме сърцата си и даряваме любов на хората около нас. И тази Коледа Holiday Heroes се погрижиха за над 5000 семейства в неравностойно положение и дариха празнични пакети с продукти от първа необходимост. Savio Cosmetics също се включи в тази благородна кауза, като дари козметични продукти, а някои членове от нашия екип...

.

Съставки:

сокът на 1 портокал
сокът на 1 ябълка
сокът на 3 моркова
30 мл сок от алое вера

Начин на приготвяне: Смесете, охладете и пийте преди хранене.

 

.

Съставки:

сокът на 1 ябълка
сокът на 1 краставица
сокът на 1/2 лимон
30 мл сок от алое вера

Начин на приготвяне: Смесете съставките, добавете лед и пийте по всяко време на деня.

 

.

Съставки:

1 чаша лимонов сок
1 чаша вода
2 супени лъжици сок от алое вера

Начин на приготвяне: Смесете всички съставки и се насладете на тази освежителна напитка сутрин, преди хранене.

 

.

1. Прекрасен лек за слънчеви изгаряния
Алоето е най-известно със способността си да лекува кожата след прекомерното излагане на слънце. Читият сок от алое вера е един от най-безопасните и най-добре влияещите върху кожата кондиционери. При увредена кожа той помага  на лечебния процес.

2. Забавя процесите на стареене
Сокът от алое вера е зареден с...

.

Не съществува дама, която да не изисква красива и привлекателна прическа. Неслучайно светът е посипан с множество салони за разкрасяване, грижещи се за постигането на съвършена и ненадмината визия. Ето защо нежната половина у нас залага на перфектния балсам за коса, възвръщащ блясъка и обема, към който се стреми.

1.Балсам за коса – натурален състав,...
.

Жените са онази част от обществото, която неимоверно полага множество грижи и старание за постигане на съвършена визия и блестящ външен вид. Не е случаен факта, че пазарът у нас и по света е залят с множество козметични средства, борещи се със стареене, овлажняване, поява на пъпки и какво ли не още. Именно поради тази причина, покупката на качествен

.

Всяка една жена се стреми към постигане на блестяща визия. Външният вид е предпоставка за отношението й към заобикалящия свят. Несъмнено, перфектният крем за суха кожа върши чудеса по свой несравним начин. Именно поради тази причина, дамите не бива да пестят пари при покупката на продукти за своята външност.

1.Крем за суха кожа – не позволява...