Блог

.

1. Рецепта  за балсам за коса с алое вера
Ето една лесна рецепта с алое вера за балсам, който освен подхранването и хидратирането на косата, ще ви помогне и да контролирате къдриците, ако имате вълниста или къдрава коса. Алое вера спомага да се затворят кутикулите на косата или най-външната част на косъма. Тя се формира от мъртвите клетки, наслагване на...

.

Всички знаем, че природните съставки са най-добрият помощник в разкрасителните процедури. Можете да прилагате 100% чист сок от алое вера, без дори нотка на притеснение. Това е така, защото алое вера съдържа 20 минерала, 12 витамина, 18 аминокиселини и 200 фитонутриенти.

Ето някои съвети как да  използвате 100% чист сок от алое вера за вашата...

.

Алое вера е богато  на аминокиселини и протеини растение и това го прави подходящо за поддържане на здрава коса. Тъй като косата се състои от протеин, наречен кератин, имате нужда от повече протеини, за да подпомогнете  растежа на косата.

Често захласнато гледаме красиви модели с лъскави коси в телевизионните реклами и тайничко желаем и ние да имаме...

.

Коледа е времето в годината, когато всички отваряме сърцата си и даряваме любов на хората около нас. И тази Коледа Holiday Heroes се погрижиха за над 5000 семейства в неравностойно положение и дариха празнични пакети с продукти от първа необходимост. Savio Cosmetics също се включи в тази благородна кауза, като дари козметични продукти, а някои членове от нашия екип...

.

Съставки:

сокът на 1 портокал
сокът на 1 ябълка
сокът на 3 моркова
30 мл сок от алое вера

Начин на приготвяне: Смесете, охладете и пийте преди хранене.

 

.

Съставки:

сокът на 1 ябълка
сокът на 1 краставица
сокът на 1/2 лимон
30 мл сок от алое вера

Начин на приготвяне: Смесете съставките, добавете лед и пийте по всяко време на деня.

 

.

Съставки:

1 чаша лимонов сок
1 чаша вода
2 супени лъжици сок от алое вера

Начин на приготвяне: Смесете всички съставки и се насладете на тази освежителна напитка сутрин, преди хранене.

 

.

1. Прекрасен лек за слънчеви изгаряния
Алоето е най-известно със способността си да лекува кожата след прекомерното излагане на слънце. Читият сок от алое вера е един от най-безопасните и най-добре влияещите върху кожата кондиционери. При увредена кожа той помага  на лечебния процес.

2. Забавя процесите на стареене
Сокът от алое вера е зареден с...