After Party, или няколко изпитани начина да се възстановим след парти.

в Блог.

Сезонът на партитата е в разгара си, но за да сме подготвени за него освен парти настроение трябва да знаем и как да възтановим лесно тялото си след безсънните вечери. На сутринта нещата съвсем не са толкова бяскави, колкото ни се иска да бъдат.

pure juice

Кожата ни е дехидратирана и повяхнала, чустваме се подпухнали, липсва ни жизненост, а умората ни е изписана на лицето. 

На помощ идват няколко добре изпитани метода за възстановяване – вътрешно и външно, така че да върнем силите си и да сме готови за следващото парти.

100% сок от Алое вера SAVIO

Отлично средство с което можем да започнам деня си след безсънната вечер. Известно е, че алое верата допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната система. Сокът от алое успокоява, прочиства и регулира елиминиращите цикли на храносмилателния тракт, поддържа кожата здрава – чрез овлажняване и подхранване. Освен това има доказано действие и върху кръвоносните съдове като подобрява еластичността им. Повлиява положително и на подвижността на мускулите и ставите. А ако се притесняваме, че имунитета ни е отслабнал от преумора и недоспиване, можем да сме спокойни - алоето е дезинфектант, има антибиотично, антимикробно и антивирусно действие.

Добре е да съчетаем действието на приятната напитка и с външно третиране с крем за лице с алое.дневен крем с алое вера

Дневен & Нощен крем за лице SAVIO

Кремът увеличава притока на кислород към клетките на кожата и повишава силата и синтеза на кожната тъкан. С нежна и лека текстура, не лепне и попива бързо, а хидратиращия му ефект можем да усетим още след първото нанасяне.

Завършекът на разкрасителните процедури ще бъде най-добър, ако добавиме  и гела за спешна помощ на SAVIO.

гел против болки в ставите

Rescue Gel SAVIO

Този чудотворен гел ще облекчи болките в ставите и мускулите след тежката вечер. Преуморените ни от танци, крака ще се почустват леки само за няколко минути. Просто трябва да нанесете гела върху болезнените участъци.

Затоплянето и прекрасния му аромат ще  ви подсигурят дълго и приятно чувство на комфорт и лекота, за да бъдете гови за следващото плажно парти!