Как да постигнем устни, нежни като кадифе – балсам с алое вера

в Блог.

Балсамът за устни с алое вера, е истинска магия, сътворена от природата. Освен, че подхранва и хидратира най-нежната зона от лицето, той омекотява и придава блясък и аромат. Тази деликатна част от тялото, често бива подценявана от множеството жени по целия свят. Червилото, което поставят върху устните си, не е достатъчно, за да придаде онази защита, от която всъщност се нуждаят.

Продуктите на „SAVIO“ ни даряват с красива усмивка и здрава кожа

Благодарение на множеството козметични средства, дело на италианската компания “SAVIO”, всяка дама има възможността да подхрани и хидратира своите устни. Те са изградени от чисти и натурални съставки, добити от дълбините на природата. Формулата за направата им и методът, който се прилага, позволяват да достигнат до нас в чист и натурален вид, без да претърпяват каквито и да било изменения.

Нежната кожа се нуждае от защита не само през деня, но и през нощта. Именно поради тази причина, балсамът е подходящ за ежедневна употреба по всяко едно време на денонощието. Можете да го ползвате както през лятото, така и през зимата. Студеният климат допринася за груби и напукани устни. Това, от своя страна, води до чувствителност, зачервяване и раздразнение. Твърде неприятен момент, предизвикващ дискомфорт и неудобство.

С помощта на това козметично средство, всяко едно нарушение би могло да бъде поправено до съвършенство. Нежно докосващата текстура предпазва епидермалната тъкан от студените и силни ветрове, като я хидратира в дълбочина и зарежда с множество хранителни съставки. Изключителното в този клас средства за разкрасяване се състои в това, че те не съдържат парабени или вредни химични съставки.

Освен това, не биват тествани върху животни, което допълнително ги издига с няколко стъпала над конкуренцията. Използвайки ги, вие ще се уверите как по един напълно естествен начин съумявате да премахнете излишната мъртва тъкан, и паралелно с това, създавате гладка и мека повърхност, която ви дарява с комфорт и наслада през целия ден.

Кога да ползваме това козметично средство?

SAVIO“ се е погрижил за всеки един от вас, който има нужда от неговото съдействие. Марката ви предоставя своите „шедьоври“, с цел да ви бъдат от полза по всяко едно време на годината или денонощието. Лятото води със себе си силните слънчеви лъчи, които увреждат кожата по цялото тяло. Една осезаемо огромна част от нея успяваме да я покрием с платове, но друга остава пряко изложена на горящото слънце.

Това дава предпоставка за умъртвяване на най-горния слой епидермални тъкани, които носят със себе си чувствителност и предизвикват дискомфорт. За разлика от множество други продукти, в състава на този влизат натурални растителни съставки, маслиново олио и прополис. Той е с балансирано pH и защитава свръх мощно от вредните UV лъчи и пронизващ вятър.

Наред с това, не създава предпоставка за появата на гъбички и микроби. Балсамът за устни, носещ марката „SAVIO“ е истински дар от природата. С негова помощ, кожата на най-деликатните тъкани от тялото подобрява видимо своето състояние. Превръща се в мека, нежна и гладка повърхност, която допълва финото и женствено излъчване на дамите.