Отлично представяне на международното изложение Arena Professional 2015

в Блог.

савио на международно изложениепредставяне на савио на арена профешънълМеждународното изложение  Arena Professional, което се проведе от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център в София представи световните новости в индустрията на красотата. В 36-тото поред изложение взеха участие 64 компании, които представиха общо над 220 марки продукти, технологии и услуги в областта на красотата и грижата за лице и тяло.

Специално място в отлично подготвеното изложение имаше и натуралната козметика, която е предпочитан избор за все повече потребители.

Тук се открои марката SAVIO - натурални продукти на базата на алое и маслини от Италия.

На сериозната конкуренция от страна на другите участници, нашият бранд SAVIO отговари с уникални натурални формули на базата на естествени растителни съставки, стилен дизайн и най-високо качество.

щанд на савио на изложениеГоляма заслуга за успешното представяне на интересната гама от козметични препарати с изцяло нова философия и концепция в сектора на здравето и красотата имаше и добре аранжираният щанд с чудесен дизайн на панелите и качествени рекламни материали, който бе сред най-желаните за селфи.

Посетителите даваха най-висока оценка на нашите продукти най-вече заради качеството: висока концентрация на чисти съставки и изцяло биологичен произход, което причислява марката SAVIO към най-висшата и първокласна натурална козметика в света.