Подай ми ръка!

в Блог.

Когато сме помахали на морето за последно и пръстите ни са се прокарали за прощално  през мекия пясък, идва време да се завърнем в града и да посрещнем есента с усмихнато почерняло лице! Споменът от безгрижната ваканция обаче, върви ръка за ръка и с анализа на щетите от всичко, което наричахме целия сезон “ще му мисля като мине лятото”.

крем за ръце със суха кожаРавносметката е суха и опъната кожа, дехидратирана и лющеща се тук-таме.  Не e болка за умиране, особено когато познаваме марката Savio. Тогава сме спокойни, че с помощта на природата ще възвърнем  загубилия се блясък и мекота, защото за мощните природни съставки, няма невъзможни неща! 

Със същите тези ръце с които до вчера държахме мохитото на плажа е време да хванем крема за ръце на Savio и да си поставим за задача да го втриваме всеки път, когато се сетим за да възстановим максимално бързо нежността на кожата си. Ръцете ни ще почустват деликатната грижа веднага и ще ни се отблагодарят с мека като кадифе кожа. слънцезащитен крем за ръце

Алоето и маслиновото масло дават своя принос към възстановителната атака на мига, а натураления пчелен клей и розовото масло с доказани антибактериални и противогъбични свойства, нежно овлажняват и

подхранват. Малките издайнически бръчици и петънца са заличени, а ръцете ни са видимо по-свежи и поддържани. Добре е да носим кремът навсякъде със себе си и да го нанасяме след измиване на ръцете си за да създаваме защитна бариера срещу външните агресори и да поддържаме хидробаланса на кожата ни.

лосион за тялонощен крем с алое

Другите два продукта, които работят в посока регенерация и възстановяване, но за кожата на лицето и тялото ни, не по-малко пострадали от слънчевите лъчи и морска вода, са кремът за лице Savio и лосионът за тяло Savio. Двата продукта ни помагат да възвърнем мекатата и нежността на кожата и с не много усилия да постигнем, голям резултат.

Само след седмица употреба ще забележим как опънатата и суха кожа започва да възвръща жизнеността си. Нанасяме само сутрин и вечер като нежно втриваме леките текстури в кожата на лицето и тялото си и не се притесняваме от мазни петна и лъщене, лосионът за тяло и кремът за лице на Savio, попиват мигновенно като оставят чуство за разхлаждащ коктейл изпит от нашата кожа.

Подаваме ръка на новия сезон, уверени че използваме най-доброто от природата и козметичната индустрия в едно име - Savio!