Утоли жаждата!

в Блог.

През лятото кожата се изсушава, а сухата кожа се нуждае от влага. Да осигурим 24-часова хидратация се оказва не толкова лесна задача. Три продукта от хидратиращата серия на Savio се борят успешно с дневен крем с алоедискомфорта на кожата ни, така че да възстановим естествения и баланс. 

Продукти вдъхновени от философията за природосъобразно съществуване, изработени  изцяло на базата на естествени растителни съставки. Те са 100% чисти, сертифицирани с органични етерични масла, които подобряват не само вида на кожата, но влиаят позитивно и на духа. 

крем за ръце с алоеКомбинацията се оказва особено добра, а продуктите действат в дълбочина благодарение на основните си съставки алое вера, маслинено масло, прополис и различни билки. За почитателите на натуралната козметика, можем да допълним само, че използвани във всички формули съставки са култивирани с органично земеделие, ръчно събирани и биологично сертифицирани.

Те действат в хармония с организма заради съдържанието на минерални вещества, микроелементи и натурални етерични масла /билкови екстракти/, които притежават лечебен и козметичен ефект.

Продуктите се комбинират идеално и имат синергичен ефект, за да осигурят възможно най-добри резултати. Ежедневното им нанасяне е приятен ритуал за кожата, а не след дълго тя се отплаща със здрав, красив и поддържан вид. Текстурите и на трите продукта са леки, не мазни и оставят приятно усещане за виталност. лосион за тяло с алое вераКожата на лицето, тялото и ръцете ни, възвръща хидробаланса си и отново е свежа и ревитализирана.

Доброто трио на Savio залага на изпитаната формула - мощни природни елементи с растителен произход, без химия и изкуствени подобрители. Ако се питаме как така кожата ни отново сияе - алое верата, една от основните съставки на продуктите, е отговорът. Тя поддържа младия и красив вид на кожата и предпазва от преждевременното й стареене. Прополисът от своя страна удължава живота на клетките и ограничава влиянието на свободните радикали.

Не на последно място по важност е и маслиновото масло, което защитава от замърсяванията на околната среда и повишава способността на кожата да задържа вода, за да е красива и здрава. Така дори и най-деликатната кожа започва да се чуства ревитализирана, а тенът е избистен и възстановен. Кожата ни е възвърнала баланса си, а ние лятното си настроение!